V 19.týdnu podražilo maso a jablka, brambory a rajčata levnější

V 19.týdnu podražilo maso a jablka, brambory a rajcata levnejší PRAHA 7.kvetna (CTK) - V 19.týdnu mírne vzrostly spotrebitelské ceny vetšiny druhu masa, nejvíce však podražila jablka a mrkev. Výrazne naopak klesla cena rajcat a brambor. Vyplývá to z pravidelného týdenního šetrení Ceského statistického úradu, s jehož výsledky dnes CTK seznámil tiskový mluvcí úradu Josef Zábranský.

Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz

Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.

Tisk

Další články v kategorii Potravinářství

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info