Přibývá restaurací a hospod s certifikátem kvality
11.03.2025 | Pivovar Bernard
Rodinný pivovar Bernard dlouhodobě podporuje zvyšování úrovně čepování piva. Má vypracovaný systém podpory a zkušené specialisty, kteří provozovnám pomáhají poradensky, materiálně i marketingově. Ty nejlepší pak oceňuje certifikátem kvality. Pivovarem udělované nejvyšší hodnocení získává čím dál více podniků.
„Jsme přesvědčeni, že má smysl dělat věci pořádně, poctivě. Platí to samozřejmě i pro pivo a všechno, co k němu patří, protože ze skvělého piva mají radost a prospěch všichni. V první řadě zákazník, který si pochutná a má hezký zážitek. Stejně tak hostinský, kterému se rád vrátí spokojený host. A samozřejmě pivovar, pro který je výroba piva smyslem existence,“ vysvětluje spolumajitel pivovaru Stanislav Bernard. „Certifikát kvality je ale především sdělením pro zákazníky, kde dostanou dobré pivo“.
Vrátí se na dobré pivo
Pivovar sleduje nejen samotné čepovaní, ale také skladování piva, péči o výčepní zařízení i celkovou hygienu provozovny, znalosti personálu atd. „Certifikace není konečná meta. Jedná se o trvalý závazek kvality vůči pivovaru, především ale vůči zákazníkům, aby se rádi vraceli,“ upozorňuje Stanislav Bernard. Předáním certifikátu spolupráce nekončí, pivovar kromě piva provozovnám nadále poskytuje poradenství a školení, materiální, technickou a marketingovou podporu.
Ocenění z rukou zakladatelů pivovaru
Certifikáty si postupně přebírají zástupci oceněných podniků přímo v Rodinném pivovaru Bernard, v jeho návštěvnickém centru. Provozovatelé si kromě diplomů do interiéru mohou umístit na fasády svých provozoven velkou bronzovou desku.
Další články v kategorii Potravinářství
- Trump hrozí EU clem 200 procent na víno, pokud nezruší clo na whisky (14.03.2025)
- Karamel s chilli nebo pampeliškou. Manželé z jihu Čech rozjeli sladké podnikání (14.03.2025)
- Statistici dnes zveřejní výsledky tuzemského maloobchodu za leden (13.03.2025)
- Uvolnění mimoevropských dovozů potravin má už své první oběti. Končí cukrovar v Hrušovanech (13.03.2025)
- V Hrušovanech nad Jevišovkou končí provoz cukrovaru, o práci přijde 150 lidí (12.03.2025)
- Dražší mazance i beránci. Za tradiční velikonoční pečivo letos Češi utratí víc (12.03.2025)
- Potraviny z laboratoře by se v Británii mohly prodávat do dvou let (12.03.2025)
- Evropská komise provedla neohlášené kontroly v nápojovém průmyslu (11.03.2025)
- ČSÚ zveřejní konečný údaj o únorové inflaci, předběžně odhadoval 2,7 pct (11.03.2025)
- Přibývá restaurací a hospod s certifikátem kvality (11.03.2025)