Novinky v masném průmyslu USA
07.03.2000 | ÚZPI
Novinky v masném prumyslu USA
V cervnu 1999 se v USA uskutecnila 52. výrocní konference o mase, Prednášky týkající se stravovacími zvyklostmi v Americe, kvality masných výrobku, stanovení mikrobiologického rizika, funkcních potravin, kvality masa, systému HACCP apod. Predvedení prístroju ohledne analýzy tuku in line, tenderizace masa vpichováním, dodatecné pasterace masných výrobku, uplatnení vysokého tlaku, dále jedlé fólie a povlaky, elektronické nosy.
Potravinárské aktuality - Masný prumysl, 42, 2000, c. 2, s. 57 - 60. (-lep-)
Další články v kategorii Potravinářství
- Pivo, auta a losos. Británie podepsala s Jižní Koreou obchodní dohodu (17.12.2025)
- Mlékárně Net Plasy loni vzrostly tržby, zisk však podniku z Bystřice p. H. klesl (17.12.2025)
- Ovoce meziměsíčně zlevnilo, vejce ale zdražila (16.12.2025)
- I přes možné dotování od obchodníků ceny vajec příští rok porostou, tvrdí odborníci (16.12.2025)
- Novým generálním ředitelem řetězce Penny v Česku je od listopadu Draško Lazović (16.12.2025)
- Pivo bez alkoholu nemusí chutnat divně. Ve Walesu spustili přelomové zařízení (15.12.2025)
- Otevírací doba o Vánocích: Pozor na zavřené obchody. Nákup se vyplatí už teď (15.12.2025)
- V kanadských skladech leží americký alkohol za miliardy. Provincie řeší, co s ním (15.12.2025)
- Zvěřiny se v Česku mnoho nejí, ale zájem roste. Vede daněk, divočák a jelen (15.12.2025)
- Ve Vodňanech vyrostl pavilon pro aquaponii a chov ryb v uzavřeném cyklu (15.12.2025)

Tweet



