Produkce sýrů v ČR vloni meziročně vzrostla o 6,9 procenta
21.05.1999 | ČTK
Produkce sýru v CR vloni mezirocne vzrostla o 6,9 procenta PRAHA 21. kvetna (CTK) - Produkce sýru v Ceské republice v lonském roce dosáhla témer 104.296 tun, což predstavuje mezirocní nárust 6,9 procenta. Na zmínenou produkci bylo spotrebováno témer 32 procent veškerého nakoupeného mléka. Uvádí se to v situacní a výhledové zpráve ministerstva zemedelství, kterou má CTK k dispozici.Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz
Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.
Další články v kategorii Potravinářství
- Statistici dnes zveřejní výsledky tuzemského maloobchodu za leden (13.03.2025)
- Uvolnění mimoevropských dovozů potravin má už své první oběti. Končí cukrovar v Hrušovanech (13.03.2025)
- V Hrušovanech nad Jevišovkou končí provoz cukrovaru, o práci přijde 150 lidí (12.03.2025)
- Dražší mazance i beránci. Za tradiční velikonoční pečivo letos Češi utratí víc (12.03.2025)
- Potraviny z laboratoře by se v Británii mohly prodávat do dvou let (12.03.2025)
- Evropská komise provedla neohlášené kontroly v nápojovém průmyslu (11.03.2025)
- ČSÚ zveřejní konečný údaj o únorové inflaci, předběžně odhadoval 2,7 pct (11.03.2025)
- Přibývá restaurací a hospod s certifikátem kvality (11.03.2025)
- BOHEMIA SEKT triumfoval na mezinárodní soutěži TERRAVINO 2025 v Izraeli. Šampionem se stal Bohemia Sekt Prestige ze Starého Plzence (11.03.2025)
- Výrobce oříšků Alika digitalizuje účetnictví a sklady, investuje i do robotizace a automatizace (10.03.2025)