Diosna rozšiřuje nabídku služeb a servisu v České Republice a na Slovensku
12.10.2021 | pekarske-technologie.cz
"Rozšiřujeme naše lokální servisní zastoupení v České republice, abychom mohli našim zákazníkům v pekárenském a potravinářském průmyslu nabídnout širokou škálu vysoce kvalitních služeb. Filozofií společnosti DIOSNA je především dostupnost služeb pro naše zákazníky, proto jsou nyní k dispozici servisní střediska v našich závodech v Liberci a Krásné Lípě." Petr Boček, ředitel CS, Česko.Široká nabídka služeb sahá od technologického servisu přes řízení kvality a poprodejní servis až po semináře a webináře.
O společnosti DIOSNA - kvalita Made in GermanySpolečnost DIOSNA se specializuje na mísicí, sušicí, granulační, fermentační a hnětací zařízení pro zdravotnický a potravinářský průmysl. DIOSNA Doughexpert zajišťuje kompletní výrobu těsta, dávkování a předpřípravy těsta, DIOStart zase předzpracování těsta, proces míchání a přepravu - a tím zajišťuje nejdůležitější procesy v pekárenském průmyslu. Spojením biotechnologie DIOStart a strojírenských technologií pro přípravu a míchání těsta dosahujeme vlastností těsta, které vedou k nejlepší chuti, konzistenci a perfektnímu procesu míchání. Jako expert na míchání a granulaci umožňuje DIOSNA svými granulačními a sušicími zařízeními dosáhnout velmi rychlých a homogenních výsledků míchání.
Autor: Tisková zpráva
Další články v kategorii Potravinářství
- ČSÚ: Živý kapr letos stojí 126,23 koruny za kilogram, mírně víc než loni (24.12.2025)
- Vláda souhlasí se záměrem obnovit daňové zvýhodnění vína, zákon připraví vlastní (23.12.2025)
- Čína zavádí vysoká cla na mléčné výrobky z EU, podle Bruselu neoprávněně (23.12.2025)
- Mýty italské kuchyně. Historik bourá legendy o ikonických pokrmech, čelí výhrůžkám (23.12.2025)
- Pavel Vacek: Kapr je jednička, sváteční polévky střídáme (23.12.2025)
- Potravinářská inspekce zjistila v tržní síti masné konzervy z dovozu falšované sníženým obsahem masa a s nedeklarovaným alergenem (23.12.2025)
- Zvěřina ze střediska na Mostecku táhne, zájem je o divočáka na guláš (22.12.2025)
- Peněženku moc nešetří, čas ale ano. Češi cukroví čím dál víc kupují (22.12.2025)
- Předvánoční víkend někteří věnují uzení masa (22.12.2025)
- Rybáři rozvážejí ze sádek v Chropyni desítky tun kaprů pro vánoční trh (22.12.2025)

Tweet



