Přibývá restaurací a hospod s certifikátem kvality
11.03.2025 | Pivovar Bernard
Rodinný pivovar Bernard dlouhodobě podporuje zvyšování úrovně čepování piva. Má vypracovaný systém podpory a zkušené specialisty, kteří provozovnám pomáhají poradensky, materiálně i marketingově. Ty nejlepší pak oceňuje certifikátem kvality. Pivovarem udělované nejvyšší hodnocení získává čím dál více podniků.
„Jsme přesvědčeni, že má smysl dělat věci pořádně, poctivě. Platí to samozřejmě i pro pivo a všechno, co k němu patří, protože ze skvělého piva mají radost a prospěch všichni. V první řadě zákazník, který si pochutná a má hezký zážitek. Stejně tak hostinský, kterému se rád vrátí spokojený host. A samozřejmě pivovar, pro který je výroba piva smyslem existence,“ vysvětluje spolumajitel pivovaru Stanislav Bernard. „Certifikát kvality je ale především sdělením pro zákazníky, kde dostanou dobré pivo“.
Vrátí se na dobré pivo
Pivovar sleduje nejen samotné čepovaní, ale také skladování piva, péči o výčepní zařízení i celkovou hygienu provozovny, znalosti personálu atd. „Certifikace není konečná meta. Jedná se o trvalý závazek kvality vůči pivovaru, především ale vůči zákazníkům, aby se rádi vraceli,“ upozorňuje Stanislav Bernard. Předáním certifikátu spolupráce nekončí, pivovar kromě piva provozovnám nadále poskytuje poradenství a školení, materiální, technickou a marketingovou podporu.
Ocenění z rukou zakladatelů pivovaru
Certifikáty si postupně přebírají zástupci oceněných podniků přímo v Rodinném pivovaru Bernard, v jeho návštěvnickém centru. Provozovatelé si kromě diplomů do interiéru mohou umístit na fasády svých provozoven velkou bronzovou desku.
Další články v kategorii Podnikání
- Kvůli uzavření cukrovaru v Hrušovanech je na jihu Moravy méně polí osetých řepou (22.11.2025)
- Strážci chuti: neměnnou kvalitu plzeňského ležáku hlídají staří sládci (21.11.2025)
- Chybějící peníze mají dostat MŠMT, MZe, MPSV a zemědělství do konce listopadu (20.11.2025)
- Heineken prodává pivovar v Bukavu za symbolické euro mauritánské firmě (20.11.2025)
- Už ani jednu hřebenatku, nic. Čína zakázala japonské mořské plody (20.11.2025)
- Automatizace v pekárnách: méně chyb, vyšší kvalita a spokojenější tým (19.11.2025)
- Lidl v Maďarsku testuje pojízdný supermarket. Potraviny vozí hlavně na venkov (18.11.2025)
- Zisk cukrovaru v Prosenicích loni klesl o 42 procent na 96 milionů korun (18.11.2025)
- Nejlepší pivovary a piva roku? Králem je letos Ovipistán (14.11.2025)
- Tržby Moravskoslezským cukrovarům loni rostly, ale skončily ve ztrátě (14.11.2025)

Tweet



