Zmrazené těsto na biskvity
11.12.2000 | ÚZPI
Zmrazené testo na biskvity pro podniky rychlého
obcerstvení
Americká spolecnost PILLSBURY BAKERIES & FOODSERVICE uvedla na trh zmrazené testo na biskvity, nazvané Scoop Easy™, které je již dokonale vyhnetené, takže pri konkrétním použití odpadá casove nárocná fáze hnetení. Je to jediný druh testa na biskvity, které lze po rozmrazení uchovat ješte po dobu ctyr dnu v chladnicce. Testo se vyrábí ve trech druzích - sladké, tvarohové a "jižního" typu, muže se použít k výrobe nejruznejších druhu peciva jako jsou mácené sušenky, kávové kolácky, sladké bochánky, tycinky, a podle receptur výrobce ješte dalších více než 40 druhu peciva. Testo se prodává v 8 kilových nádobách, a rozmrazí se behem 30 hodin.
Více informací lze získat na adrese www.pillsburyfoodservice.com.
Food Technology, 54, 2000, c. 7, s. 80 (kop)
Další články v kategorii
- Udělejme z krmení zvěře vánoční zvyk, který opravdu pomůže (23.12.2025)
- Vláda souhlasí se záměrem obnovit daňové zvýhodnění vína, zákon připraví vlastní (23.12.2025)
- Čína zavádí vysoká cla na mléčné výrobky z EU, podle Bruselu neoprávněně (23.12.2025)
- Proč jedle neopadá a smrk je historicky králem českých Vánoc? (23.12.2025)
- Mýty italské kuchyně. Historik bourá legendy o ikonických pokrmech, čelí výhrůžkám (23.12.2025)
- Pavel Vacek: Kapr je jednička, sváteční polévky střídáme (23.12.2025)
- Potravinářská inspekce zjistila v tržní síti masné konzervy z dovozu falšované sníženým obsahem masa a s nedeklarovaným alergenem (23.12.2025)
- Babiš vloží Agrofert do fondu RSVP Trust (23.12.2025)
- Tento legendární stroj měnil venkov: Příběh nejrozšířenějšího traktoru Evropy (23.12.2025)
- Souhrn událostí uplynulého dne 22. 12. 2025 (23.12.2025)

Tweet



