Krůtí párky s jogurtem
06.11.2000 | ÚZPI
Krutí párky s jogurtem
Koncern BERNARD MATTHEWS byl založen v roce 1950 v Norfolku, ve Velké Británii, jeho výrobním profilem je zpracování krutího masa. Rocne produkuje 14 mil. krut, má 7 500 zamestnancu a obrat 1,4 mld. DM.
Pobocka firmy pusobí v Nemecku od roku 1993, má obrat pres 100 mil. DM.
Firma MATTHEWS vyrábí dve skupiny výrobku: speciální krutí párky a marinované krutí steaky. Místo vody a tuku je do výrobku zapracováván nízkotucný jogurt. Spotrebiteli jsou výrobky oznacovány jako vynikající. Protože jsou tyto výrobky na vysoké úrovni, má nekolik svetových patentu.
PA-Masný a drubežárský prumysl, 2000, c. 3, s. 101 (vl)
Další články v kategorii
- Ve velkochovu slepic na Havlíčkobrodsku veterináři potvrdili ptačí chřipku (21.12.2025)
- Provozovateli jatek v Holešově meziročně vzrostl čistý zisk a také tržby (20.12.2025)
- Státní veterinární správa začala ode dneška kontrolovat prodeje živých kaprů (19.12.2025)
- Španělské úřady prověřují, zda africký mor prasat neunikl z tamní laboratoře (19.12.2025)
- Ve Stálkách na Znojemsku postaví zemědělci šest nových hal pro chov brojlerů (19.12.2025)
- Dohoda EU s Mercosurem o obchodu se odkládá na leden, uvedla von der Leyenová (19.12.2025)

Tweet



