Nová generace pšeničných klíčků
06.11.2000 | ÚZPI
Společnost MULTIFROSA A.G. vyrábí funkční ingredience na bázi pšeničných klíčků řady Biogerm, s vysokou nutriční hodnotou a zdravotními aspekty. Při výrobě se u pšeničných klíčků nepoužívají běžné způsoby stabilizace, ale postup s lisováním za studena, který umožňuje uchování jejich původní chuti, výživové hodnoty, kvality i stability. Chuť čerstvých pšeničných klíčků se sladkou ovocnou a ořechovou příchutí zůstává konzistentní při zachování maximálního obsahu přírodního komplexu vitaminu E, kyseliny listové a vitaminu B6. Ingredience Biogerm obohacují trh nutraceutik a jsou vhodné pro řadu nejrůznějších průmyslových aplikací.
Snack Food & Wholesasle Bakery, 88, 2000, č. 7, s.39 (kop)
Další články v kategorii
- Ve velkochovu slepic na Havlíčkobrodsku veterináři potvrdili ptačí chřipku (21.12.2025)
- Provozovateli jatek v Holešově meziročně vzrostl čistý zisk a také tržby (20.12.2025)
- Státní veterinární správa začala ode dneška kontrolovat prodeje živých kaprů (19.12.2025)
- Španělské úřady prověřují, zda africký mor prasat neunikl z tamní laboratoře (19.12.2025)
- Ve Stálkách na Znojemsku postaví zemědělci šest nových hal pro chov brojlerů (19.12.2025)
- Dohoda EU s Mercosurem o obchodu se odkládá na leden, uvedla von der Leyenová (19.12.2025)

Tweet



