85. výroční zasedání AACC

Ve dnech 5.-9. listopadu 2000 se uskuteční v Kansas City (Missouri) 85. výroční zasedání AACC (Americká asociace cereálních chemiků). Sympozium je rámcově rozděleno do 11 sekcí, které se budou zabývat následujícími tématy: Všeobecné perspektivy potravinářské biotechnologie, Molekulární hmotnost sacharidických ingrediencí, Technologie a současný stav ozařování potravin, Sušení, pufování a restování cereálních surovin, Všeobecné perspektivy funkčních potravin, Obezita, cereálie a chronická onemocnění, Změny charakteru potravinářského průmyslu v 21. století, Pšeničný lepek - predikce struktury, Hodnocení textury cereálních produktů instrumentálními a senzorickými technikami, Perspektivy senzorické kvality rýže, Statistika analytických metod. Podrobnější informace přináší časopis Cereal Foods World, číslo 7 (2000), veškeré další otázky zodpoví Rhonda Wilkie, AACC, tel. + 1.651.454.7250.

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info