Informační technologie mezinárodně

Hospodářská komora České republiky nabízí českým malým a středním firmám zajímavou příležitost k navázání kontaktů v oblasti informačních technologií, vývoje softwaru a inovace se zahraničními partnery z více než 8 zemí světa na mezinárodní firemní kontaktní akci pod záštitou Evropské komise INTERPRISE IT 2000, která se koná ve dnech 4. - 5. července 2000 v bavorské metropoli Mnichově.

Počítá se s účastí značného počtu firem z Německa, Francie, Velké Británie, Rakouska, Irska, Izraele, USA, Kanady, České republiky, atd. Registrované firmy zde budou mít příležitost navázat kontakty a prohloubit spolupráci se zahraničními partnery v oblasti informačních technologií, vývoje softwaru a inovací především ve vztahu k e-commerce, finančním službám, automobilovému průmyslu, mechanice a medicínským technologiím.

Česká republika obdržela pro tuto akci početní kvótu ve výši 10 firem, které se zúčastní s finanční podporou. Vzhledem ke značnému zájmu doporučujeme neprodleně kontaktovat Hospodářskou komoru ČR.

Kontakt: Hospodářská komora České republiky, Tel.: 02-24096253-4 Eugen Laczó, Jiří Hansl, Fax: 02-24096257, E-mail: laczo@hkcr.cz, hansl@hkcr.cz, http://komora.hkcr.cz/aktuality/mise/

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info