Vzdělávací programy - kurzy výpočetní techniky

AGRIS - poradenské a informační centrum

ve spolupráci s

katedrou informačních technologií PEF a Českou zemědělskou společností při ČZU

nabízí

ucelenou řadu kurzů výpočetní techniky.

Kurzy probíhají v moderních počítačových laboratořích České zemědělské univerzity v Praze. Individuální přístup k účastníkům kurzu je zabezpečen skupinami s maximálně 12 posluchači, kde každý účastník má po celou dobu kurzu k dispozici vlastní PC.

Pro účastníky kurzů je možné zajistit ubytování a stravování v areálu ČZU (cena za noc je 300,- Kč)

Pro skupiny od 9 posluchačů je možné stanovit individuální program a termín. Pokud se z jedné firmy (organizace) přihlásí na jeden kurz 5 účastníků - získávají všichni tito účastníci slevu 10 %, každý další účastník má potom slevu 15 %.

V příloze je uveden program kurzů červen 2000. Stejná nabídka kurzů s rozšířením o databázový systém MS Access bude realizována také v září 2000.

V případě zájmu kontaktujte:

AGRIS - poradenské a informační centrum

PEF ČZU v Praze

Kamýcká 129

165 21 Praha 6 - Suchdol

Ing. Jiří Vaněk

Ing. Jan Jarolímek

tel./fax: 02 / 2438 2279

tel.: 02 / 2438 2293

fax: 02 / 2438 2280

fax: 02 / 2438 2280

e-mail: vanek@pef.czu.cz

e-mail: jarolimek@pef.czu.cz

Nabídka školení - červen 2000

Základy práce s PC, Windows 9x

-

Počet dní: 1

Termín: 13. 6. 2000

Cena: 880

Posluchači kurzu se seznámí se základy práce na osobních počítačích. Naučí se pracovat vprostředí nejrozšířenějšího operačního systému MS Windows 98 (MS Windows 2000), což tvoří základ pro práci s libovolným programovým vybavením. Absolvování tohoto kurzu lze s výhodou využít jako základ pro další kurzy (MS Word, MS Excel, Internet).

-

Intenzivní kurz MS Word, MS Excel

-
-

Počet dní:2

Termín: 15. - 16. 6. 2000

Cena: 1760

Kurz je určen všem uživatelům, kteří si potřebují rychle osvojit základní práci snejpoužívanějšími kancelářskými programy - stextovým editorem MS Word a tabulkovým procesorem MS Excel. Cílem tohoto kurzu je intenzivní výuka obou kancelářských programů vrelativně krátké časové dotaci pod vedením nejzkušenějších pedagogů. Podmínkou absolvování kurzu je základní znalost práce na PC.

--

Internet

-
-

Počet dní: 1

Termín: 20. 6. 2000

Cena:880

V kurzu posluchač získá přehled o počítačové síti Internet, o dostupných informačních zdrojích, naučí se efektivní ovládání prohlížečů a seznámí se smoderními principy získávání informací. Cílem tohoto kurzu je zajistit, aby si posluchači dokázali osvojit práci s aplikacemi v rámci Internetu tak, aby je mohli okamžitě aefektivně využívat.

--

Word I

-
-

Počet dní: 1

Termín: 22. 6. 2000

Cena: 880

V tomto kurzu se posluchači naučí základům práce vtextovém editoru MS Word. To znamená zpracovávat texty včetně možností vkládat do textu obrázky nebo grafy, používat styly, předdefinované šablony a další funkce usnadňující tvorbu dokumentu. Předpokladem kurzu jsou základní znalosti obsluhy MS Windows.

--

Word II

-
-

Počet dní: 1

Termín: 23. 6. 2000

Cena: 880

Cílem kurzu je doplnit základní znalosti účastníků (získané například v úvodním kurzu MS Word I) tak, aby mohli pracovat s texty na profesionální úrovni. Účastníci kurzu se také seznámí svytvářením a úpravou dokumentů pro hromadnou korespondenci. Předpokladem kurzu je základní znalost práce vprostředí MS Word.

--

MS PowerPoint

-
-

Počet dní: 1

Termín: 27. 6. 2000

Cena:880

Účastníci kurzu se seznámí se základními postupy, technikami a možnostmi vytváření prezentací pomocí osobního počítače a programu MS PowerPoint, stejně tak jako s jejich používáním. Cílem kurzu je seznámit posluchače se všemi možnostmi rychlé tvorby moderních multimediálních prezentací.

--

MS Excel I

-
-

Počet dní: 1

Termín: 29. 6. 2000

Cena: 880

V tomto kurzu se posluchači naučí základům práce se standardem pro tabulkové procesory v prostředí MSWindows. Účastníci se naučí základním činnostem, jako je vytváření tabulek, užití běžných funkcí včetně tvorby grafů a získají řadu dalších znalostí.

--

MS Excel II

-
-

Počet dní: 1

Termín: 30. 6. 2000

Cena: 880

Cílem kurzu je rozšíření znalostí posluchačů v oblasti využívání funkcí tabulkového procesoru MS Excel (získané například vúvodním kurzu MS Excel I). Absolventi kurzu se naučí provádět složitější výpočty, využívat další funkce, používat makra a pracovat sdatabázemi. Předpokladem kurzu je základní znalost práce vprostředí MS Excel.

Přihláška na kurz

Organizace:

--
--

Adresa:

--
---

Kurz:

--
--

Termín:

--

Ubytování:

-
--

Jméno:

--
--

Telefon:

--

e-mail:

-

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info