Ocenění Regionální potravina uděleno v Plzeňském kraji Čendově klobáse i Domažlické 12
14.09.2023 | APIC-AK
Ocenění značkou kvality Regionální potravina si převzalo na slavnostním vyhlášení na Dožínkách Plzeňského kraje devět lokálních producentů. Mezi oceněnými jsou například Jaroslav Procházka za Žihelskou svačinku, Adam Březovský za Čerstvý kozí sýr ořechový, Jindřiška Jandečková za Jarovský jogurt bílý a Lucie Fabišiková za Povidlová srdíčka. V Plzeňském kraji letos soutěžilo 126 produktů od 39 výrobců. Předávání cen se účastnili ředitelka regionálního odboru SZIF Drahoslava Brabcová, náměstek člena vlády Radek Lanč a hejtman Plzeňského kraje Rudolf Špoták.
Zdroj: Státní zemědělský intervenční fond
Další články v kategorii
- Ve velkochovu slepic na Havlíčkobrodsku veterináři potvrdili ptačí chřipku (21.12.2025)
- Provozovateli jatek v Holešově meziročně vzrostl čistý zisk a také tržby (20.12.2025)
- Státní veterinární správa začala ode dneška kontrolovat prodeje živých kaprů (19.12.2025)
- Španělské úřady prověřují, zda africký mor prasat neunikl z tamní laboratoře (19.12.2025)
- Ve Stálkách na Znojemsku postaví zemědělci šest nových hal pro chov brojlerů (19.12.2025)
- Dohoda EU s Mercosurem o obchodu se odkládá na leden, uvedla von der Leyenová (19.12.2025)
- Park České Švýcarsko plánuje nové projekty, chce nové návštěvnické centrum (19.12.2025)
- Německo a Španělsko vyzvaly lídry EU k podpoře dohody s Mercosurem (19.12.2025)
- Opakované demonstrace zemědělcům dobré jméno neudělají (19.12.2025)

Tweet



