Loni vzrostl počet domácností, které si pěstují vlastní jídlo,ukázal průzkum
08.02.2022 | ČTK
Vlastní jídlo si loni pěstovalo 52 procent tuzemských domácností, meziročně o osm procent více. Vyplývá to z průzkumu o vztahu lidí v Česku k jídlu během pandemie covid-19. Na 14 procent respondentů pěstování ovoce, zeleniny a chov zvířat zvažovalo.Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz
Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.
Další články ke kauze Výskyt koronaviru:
- Šéf Oktoberfestu: Pivní slavnost není o rekordech, ale o spokojenosti hostů (22.09.2022)
- Ministerstva životního prostředí a zemědělství, obchodníci a potravinové banky budou společně bojovat proti plýtvání potravinami a posílí pomoc potřebným (03.05.2022)
- Rybářství Třeboň klesly tržby i zisk, kvůli covidu i rostoucím nákladům (02.05.2022)
- Analýza: Oběd v restauraci v březnu meziročně zdražil o 15 korun na 156 Kč (08.04.2022)
- Do hospod se první den davy nehrnuly (11.02.2022)