9.11. 2021 Konference - Cesta potravinářského průmyslu směrem k udržitelnosti
12.10.2021 | Potravinářská komora
Dne 9. listopadu 2021 od 9:30 hodin proběhne jménem Potravinářské komory ČR a České technologické platformy pro potraviny první výroční konference Výboru pro udržitelnou a etickou produkci při České technologické platformě pro potraviny, která se uskuteční v Národním zemědělském muzeu, Velkém sále.
dne 9. listopadu 2021 od 9:30 hodin
v Národním zemědělském muzeu, velký sál 3. patro
Kostelní 1300/44, 170 00 Praha 7
Program konference a doprovodné informace naleznete v příloze.
Organizace se bude odvíjet od aktuální epidemické situace.
Registrace nutná. Účast není zpoplatněna.
Svoji účast potvrďte na e-mail krizova@foodnet.cz nejpozději do 5. listopadu 2021.
Další články v kategorii
- Budou jablka za 50 korun? Stromy pomrzly v Česku i v Polsku (26.04.2024)
- Komunitní energetika je o krok blíž. Do druhého kola energetických společenství postupuje 57 komunitních projektů (26.04.2024)
- Greenpeace: Lesy ČR možná pokácejí přes 15.000 starých stromů v Krušných horách (26.04.2024)
- V jarním kole Sbírky potravin se vybralo rekordních 565 tun zboží pro potřebné (26.04.2024)
- Podmáčená louka s masožravkami v Brdech se stala novou přírodní památkou (26.04.2024)
- Výzkumný ústav: Oteplení zvýší aktivitu škůdců, očekává se nadměrný výskyt mšic (26.04.2024)
- Evropský parlament odhlasoval zákaz některých plastových obalů (26.04.2024)
- Více dřeva, méně betonu. Surovinová politika pro dřevo podpoří tuzemské zpracování dřeva, více se bude využívat i ve stavebnictví (26.04.2024)