Pečivo od Crocodille poprvé pro každého. K dostání je na Košík.cz, firma nabízí zásobování i nemocnicím nebo složkám IZS
27.03.2020 | fyi.cz
Společnost Crocodille, jeden z předních výrobců balených sendvičů a vlastník expres gourmet řetězce Bageterie Boulevard, začíná poprvé nabízet pečivo ze svého závodu jako samostatný produkt. Prodává ho online ve spolupráci s internetovým supermarketem Košík.cz a zároveň ho pomocí vlastní logistické sítě nabízí v rámci zásobovacího programu do státních institucí, nemocnic nebo obcí.
Crocodille se dobře hodnocené pečivo rozhodl nabídnout běžným zákazníkům vůbec poprvé. Doposud totiž sloužilo především pro balené bagety a sendviče nebo pro síť Bageterií Boulevard. Na Košíku je možné koupit hned čtyři druhy toustového chleba, světlé nebo vícezrnné bagety a oblíbený fitchléb. Nechybí ani muffiny, známé například ze snídaňové nabídky nebo firemních BB Boxů. Pečivo je doručováno čerstvé přímo z pekárny a je balené.
“Naše pečivo - především prvotřídní mechový toustový chléb - je velice dobře hodnocené a sami zákazníci nás již dříve žádali o možnost si ho koupit přímo domů. Největší smysl v současnosti pochopitelně dává zařazení do online nabídky. Čerstvým pečivem jsme tedy doplnili balené sendviče Crocodille, které jsou nabízeny již v rámci rozvozu hotových jídel na Hotovky Košík,” uvádí Levon Ter-Ghazaryan, projektový manažer Crocodille.
Kromě toho nyní žiželická pekárna peče také pro dobré účely. V rámci programu krizového zásobování dokáže Crocodille zavážet čerstvé pečivo například složkám integrovaného záchranného systému, státním institucím, nemocnicím nebo přímo obcím. Dopravu v tomto případě nabízí společnost zdarma, nebrání se ani nočním rozvozům.
“Vlastníme jednu z nejmodernějších pekáren v Česku, jejíž provoz je celoročně velmi přísně kontrolován. Máme skvělou denní kapacitu produkce a vlastní logistiku. Jsme schopni pečivo ve velkém množství doručit kamkoliv po republice do dvou dnů. Pomocnou ruku nabízíme především vytíženým státním institucím,” zakončuje Levon Ter-Gazaryan.
Potravinářský závod Crocodille s vlastní pekárnou se nachází na východě Středočeského kraje v Žiželicích. Za přísných bezpečnostních opatření se zde každý den peče pečivo pro všechny značky balených baget a sendvičů Crocodille a expres gourmet řetězce Bageterie Boulevard. Pekárna má denní kapacitu až 250 000 kusů pečiva, které peče podle vlastních chráněných receptur.
Crocodille ČR, spol. s r.o.
Společnost Crocodille byla založena v roce 1991 a za 29 let existence si vybudovala silné postavení na trzích, kde působí, a patří mezi významné výrobce balených baget a sendvičů v Evropě. Výrobní závod v Žiželicích nad Cidlinou patří mezi nejmodernější potravinářské provozy v Evropě. Společnost Crocodille obsluhuje více než 3600 odběratelů, jsou jimi maloobchodní řetězce, hypermarkety a supermarkety, čerpací stanice, provozovny na dopravních terminálech, letištní stravovací zařízení, provozovatelé automatů, sportovní, kulturní a zábavní centra.
Kontakt pro média
Martin Thoř
FYI Prague – PR manažer
+420 737 023 115
Martin.thor@fyi.cz
Levon Ter-Gazaryan
Projektový manažer Crocodille
+420 725 045 303
firmy@bb.cz
Další články v kategorii
- Souhrn událostí uplynulého dne 18.3.2024 (19.03.2024)
- V Královéhradeckém kraji loni klesla sklizeň cukrovky, brambor i pícnin (18.03.2024)
- Exotická perla socialistického hospodářství. Nad Hustopečemi kvetou mandloňové sady (18.03.2024)
- Ministerstvo zemědělství: Kontrola Nejvyššího kontrolního úřadu nezjistila chyby při vyplácení dotací a kontrolách jejich využití (18.03.2024)
- Sekvojovcům obrovským se nejvíce daří v Británii. V jejich domovské Kalifornii je ohrožují změny klimatu (18.03.2024)
- Týden v zemědělství podle Petra Havla - č. 11 (18.03.2024)
- Zachycené emise uhlíku mohou mít obrovský potenciál, říká expert. Využít se dají v průmyslu i zemědělství (18.03.2024)
- Několik farmářů s valníky přijelo k ČT, kde byla debata o zemědělství (18.03.2024)
- Česko navrhne zákaz dovozu ruského obilí do Evropy (18.03.2024)
- Chladný vzduch v noci srazí teploty pod bod mrazu, oteplí se v polovině týdne. (18.03.2024)