Regionální potravinou Karlovarského kraje se nově stalo 9 výrobků
07.10.2019 | ČTK
Devět regionálních výrobců získalo dnes v Lokti ocenění Regionální potravina Karlovarského kraje. O prestižní značku se ucházelo 76 produktů od 18 výrobců. ČTK to řekla tisková mluvčí Státního zemědělského intervenčního fondu Vladimíra Nováková.Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz
Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.
Další články v kategorii
- EPC projektů v Česku rychle přibývá. Loni ušetřily přes 400 milionů korun, klimatické cíle EU mohou zájem ztrojnásobit (24.05.2024)
- Lidl loni zvýšil tržby o 9,4 pct. a Kaufland o 7,8 pct., otevřely méně poboček (24.05.2024)
- Senátní výbor chce usnadnit výstavbu nových malých vodních elektráren (24.05.2024)
- Mořské pochoutky z hor: zenon vytváří podmínky pro chov krevet v Alpách (24.05.2024)
- Loni dosáhly Lesy České republiky výborného hospodářského výsledku, a to i přesto, že se těžilo podstatně méně (24.05.2024)
- S Janem Štechmüllerem o ekologickém chovu ovcí a masného skotu i dobrovolnictví v Angole (24.05.2024)
- Skot si na bezdrátovou pastvu rychle zvykne (24.05.2024)
- Zetor Tractors propustí 160 lidí, víc než polovinu zaměstnanců (24.05.2024)
- Loukami v Jeseníkách se šíří invazivní druh. Natrhejte si kytku, vyzývá obec (24.05.2024)
- Vědci na lipenské přehradě letos sledují nezvyklý jev při rozmnožování candátů (24.05.2024)