Návštěva testační stanice plemene SALERS na SOMMET DE L´ÉLEVAGE 2018

Čestné místo u příležitosti 27. ročníku mezinárodního veletrhu hospodářských zvířatSommet de l'Élevage bude mít tentokrát plemeno SALERS.

Rohaté krasavce budete moct obdivovat při speciální návštěvě den před zahájením samotného veletrhu – tedy 2. října 2018 při návštěvě testační stanice mladých býků plemene SALERS ve vesnici Saint Bonnet de Salers.

Další dvě návštěvy pak budou věnovány chovům – jednoho čistého a druhého smíšeného, kde chovají křížence Salers/Charolais.Ve dnech 3. až 5. října 2018 v Clermont-Ferrand budou představena i ostatní masná a mléčná plemena skotu, včetně plemen koz, ovcí a koní. Celkově se představí 2000geneticky kvalitních zvířat.V roce 2017 největší veletrh hospodářských zvířat SOMMET DE L´ÉLEVAGE potvrdil své prvenství v oblasti masných plemen a stává se stále důležitějším místem schůzek odborníků i v oblasti mléčných plemen skotu.

Svým programem přitáhl unikátních 95 000 návštěvníků z 85 zemí, včetně České republiky a Slovenska, a díky zvětšení výstavní plochy na 180 000 m2 přivítal 1500 vystavovatelů z 32 zemí.Kromě návštěv chovů během veletrhu budou pro velký úspěch zachovány návštěvy den před oficiálním zahájením. Vstup na veletrh je pro zahraniční návštěvníky zdarma. 

Věříme, že v roce 2018 se veletrhu zúčastníte!          Kontakt a adresa pro další informace o veletrhu, možnosti zorganizování zájezdu, přihlášení na veletrh a zaslání přihlášek: ALTIOS ČESKÁ REPUBLIKA s.r.o. (dříve LOGOS TCHEQUIE s.r.o.),

Alena Pechová,

Dejvická 35, Praha 6,

tel: 2 333 444 60,

email: a.pechova@groupe-logos.com nebo a.pechova@altios-international.com 

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info