Školní závody učňovských zařízení v r. 2001

I pro rok 2001 zařadilo MZe dotační titul 9.E. Školní závody mezi podpůrné programy, jako součást dokumentu "Zásady, kterými se stanovují podmínky pro poskytování finančních podpor formou dotací...", ze dne 18. 1. 2001 čj. 2319/2001-7010.

Institut soustředil od učňovských zařízení návrhy na jmenování nových školních závodů a rozvahy počtu žákohodin na r. 2001 a v souhrnu tyto dokumenty předal MZe.

Obdobně jako v předchozím roce budou školní závody (žadatelé o dotace) předkládat na příslušné Zemědělské agentury žádost se svými identifikačními údaji (vzor je součástí výše uvedených zásad) a přílohu k této žádosti, která se týká přímo dotačního titulu 9.E. (vzor je rovněž součástí Zásad, jako Tabulka č. 18).

Žádost musí dále obsahovat doklad o registraci podnikání, doklad o jmenování školním závodem a smlouvu s učňovským zařízením o poskytnutí pracovišť pro odborný výcvik žáků. Žádost s uvedenými přílohami je nutné doručit na Zemědělskou agenturu do 31. 5. 2001.

Žádáme učňovská zařízení, aby sdělila školním závodům počty žákohodin na r. 2001, shodně s údajem, který byl zaslán Institutu v lednu t. r.

Ing. Václav Truneček

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info