Návštěva delegace EU a Franze Fischlera v ČR

Ve dnech 5. a 6. února 2001 pracovně navštíví Českou republiku delegace Evropské Komise v čele s komisařem Franzem Fischlerem. Návštěva se uskuteční na pozvání ministra zemědělství ČR Jana Fencla.

První den své návštěvy povede evropský komisař Franz Fischler jednání s ministrem zemědělství ČR Janem Fenclem, setká se s místopředsedou vlády a ministrem zahraničních věcí ČR Janem Kavanem a navštíví také ministerstvo financí, kde podepíše „Víceletou finanční dohodu mezi ČR a Komisí ES“ a „Roční finanční dohodu mezi ČR a Komisí ES“. Tyto dohody umožní čerpání prostředků z programu SAPARD.

Druhý a závěrečný den návštěvy komisaře F. Fischlera se uskuteční v Brně konference na téma „České zemědělství, potravinářství a Evropská Unie“ pořádána ve spolupráci se zemědělskými nevládními organizacemi. Na konferenci vystoupí ministr Jan Fencl, komisař Franz Fischler a také vedoucí představitelé Agrární komory, Asociace soukromých zemědělců, Potravinářské komory, Svazu zemědělských družstev a společností a Českomoravského svazu zemědělských podnikatelů. Konference se koná dne 6. února v Rotundě pavilonu A na Brněnském výstavišti.

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info