Výzva k podávání žádostí o finanční příspěvek na zmírnění dopadů kůrovcové kalamity v NESTÁTNÍCH lesích za rok 2020
27.08.2021 | MZe ČR
Ministerstvo zemědělství tímto zveřejňuje výzvu k podávání žádostí o finanční příspěvek na zmírnění dopadů kůrovcové kalamity v NESTÁTNÍCH lesích za rok 2020.
Výzva se vyhlašuje v podobě Zásad, kterými se stanovují podmínky pro poskytování finančního příspěvku na zmírnění dopadů kůrovcové kalamity v NESTÁTNÍCH lesích za rok 2020 (čj. MZE-42732/2021-16221 ze dne 25. 8. 2021).
Příjem žádostí o příspěvek probíhá od 30. 8. do 15. 10. 2021.
Žádosti se povinně vyhotovují v prostředí formulářové aplikace (tzv. modulu) pro žadatele. Formulář žádosti je zde k dispozici od 30. 8. 2021. Při zakládání nové žádosti o příspěvek je nutné vybrat program Ln.2021.
Znění zásad pro poskytování příspěvku, stručná příručka pro žadatele a vzor formuláře žádosti jsou uvedeny v příloze tohoto článku.
Všechny informace k programu jsou uveřejněny na této adrese. Pro dotazy žadatelů je k dispozici e-mailová adresa prispevky-kurovec@mze.cz a po dobu příjmu žádostí od 30. 8. do 15. 10. 2021 i telefonní linka 221 815 031 (PO-PÁ 8-15 hod).
Další články v kategorii
- Ceny potravin v roce 2026: Levné máslo a brambory, zdraží káva či kakao (26.12.2025)
- Pivovar Strakonice prodal meziročně více piva, letos investoval i do automatizace chlazení (25.12.2025)
- ČSÚ: Živý kapr letos stojí 126,23 koruny za kilogram, mírně víc než loni (24.12.2025)
- Udělejme z krmení zvěře vánoční zvyk, který opravdu pomůže (23.12.2025)
- Vláda souhlasí se záměrem obnovit daňové zvýhodnění vína, zákon připraví vlastní (23.12.2025)
- Čína zavádí vysoká cla na mléčné výrobky z EU, podle Bruselu neoprávněně (23.12.2025)
- Proč jedle neopadá a smrk je historicky králem českých Vánoc? (23.12.2025)
- Mýty italské kuchyně. Historik bourá legendy o ikonických pokrmech, čelí výhrůžkám (23.12.2025)
- Pavel Vacek: Kapr je jednička, sváteční polévky střídáme (23.12.2025)
- Potravinářská inspekce zjistila v tržní síti masné konzervy z dovozu falšované sníženým obsahem masa a s nedeklarovaným alergenem (23.12.2025)

Tweet



