Značku Regionální potravina má devět výrobků z hradeckého kraje
07.09.2020 | ČTK
Značku Regionální potravina Královéhradeckého kraje v letošním jedenáctém ročníku soutěže získalo devět výrobků. Mezi oceněnými jsou například trhané vepřové maso ze zemědělského podniku ZEPO Bohuslavice, sýr balkánského typu z Karsitu Agro či džem ze švestek a hrušek od Petra Kareše z Ostroměře.Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz
Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.
Další články v kategorii
- Souhrn událostí uplynulého dne 22. 12. 2025 (23.12.2025)
- Letos se objevilo ve velkochovech deset ohnisek ptačí chřipky, stejně jako loni (22.12.2025)
- Ministerstvo životního prostředí vydalo poslední Věstník v roce 2025 (22.12.2025)
- Zvěřina ze střediska na Mostecku táhne, zájem je o divočáka na guláš (22.12.2025)
- Peněženku moc nešetří, čas ale ano. Češi cukroví čím dál víc kupují (22.12.2025)
- Předvánoční víkend někteří věnují uzení masa (22.12.2025)

Tweet



