Rohlik.cz spolupracuje s řemeslnými pekárnami
16.12.2018 | pekarske-technologie.cz
Internetový supermarket Rohlik.cz již dříve do svého sortimentu zařadil výrobky z vyhlášených pekařství. Nabízí tak pečivo z Antonínova pekařství, Merhautova pekařství či z Pekárny Kabát. Navázáním spolupráce s pekařstvím Eska získal Rohlik.cz do svého sortimentu nejlepší pekárnu v Praze. Nabídku pečiva z řemeslných pekařství zdůvodňuje Rohlik.cz vysokou poptávkou po pečivu, které je vyrobeno z kvalitních surovin.
„Zařadit do prodeje pečivo z Esky jsme se rozhodli poté, co nás na Rohlíku velmi příjemně překvapil velký zájem o výrobky z Antonínova pekařství. Hned první den jsme všechno pečivo vyprodali během pouhých dvou hodin. Od té doby denně vyprodáme všechny chleby, rohlíky i koláče. Minulý týden jsme proto zásoby chlebů navýšili, abychom lépe pokryli poptávku. Věříme, že chleba z Esky vyvolá obdobný ohlas,“ vysvětluje marketingový ředitel Rohlik.cz Rostislav Brzobohatý.
Chléb z Esky se peče v peci vytápěné dubovým dřevemChléb z karlínského pekařství Eska je proslulý svou vláčnou střídkou, jedinečnou chutí a vypečenou křupavou kůrkou. Chléb se vyrábí ručně z žitné a pšeničné mouky v bio kvalitě, třífázově vedeného kvasu, vody a kmínu. Charakteristickou chuť s vůni ohně a křupavou kůrkou mu dodává pečení v peci vytápěné bukovým dřevem.
Rohlik.cz nabízí zákazníkům chléb z Esky od neděle do středy. Do distributorského centra je chléb navážen dvakrát denně, odkud se rozváží přímo k zákazníkovi.
Autor: redakce
Další články v kategorii Potravinářství
- Bublinkový čaj udělal miliardáře z půltuctu Číňanů. Trh je však stále těsnější (23.04.2024)
- ČSÚ: Většina potravin v dubnu meziměsíčně zdražila, nejvíce jablka (23.04.2024)
- Obaly na ovoce z papíru i želé kostky. Firmy hledají alternativy k plastům (22.04.2024)
- Vědci sestavili rodokmen kávy arabica, je starší než Homo sapiens (22.04.2024)
- Teplé počasí hospodám pomohlo. Přesto musí lidé počítat se zdražováním (22.04.2024)
- Bezkofeinová káva dobývá svět. Dřívější skepsi nahradil rostoucí zájem (22.04.2024)
- Potravinová banka Karlovarského kraje bude mít větší sklady, pomůže více lidem (22.04.2024)
- Dort jako aligátor, voňavé burgery. V Děčíně soutěžili mladí kuchaři i cukráři (22.04.2024)
- Třináct kilo prošlého masa. Restauraci na Znojemsku hrozí vysoká pokuta (21.04.2024)
- Izrael před svátky zmařil pokus o propašování 130.000 vajec ze Západního břehu (19.04.2024)