Rohlik.cz spolupracuje s řemeslnými pekárnami
16.12.2018 | pekarske-technologie.cz
Internetový supermarket Rohlik.cz již dříve do svého sortimentu zařadil výrobky z vyhlášených pekařství. Nabízí tak pečivo z Antonínova pekařství, Merhautova pekařství či z Pekárny Kabát. Navázáním spolupráce s pekařstvím Eska získal Rohlik.cz do svého sortimentu nejlepší pekárnu v Praze. Nabídku pečiva z řemeslných pekařství zdůvodňuje Rohlik.cz vysokou poptávkou po pečivu, které je vyrobeno z kvalitních surovin.
„Zařadit do prodeje pečivo z Esky jsme se rozhodli poté, co nás na Rohlíku velmi příjemně překvapil velký zájem o výrobky z Antonínova pekařství. Hned první den jsme všechno pečivo vyprodali během pouhých dvou hodin. Od té doby denně vyprodáme všechny chleby, rohlíky i koláče. Minulý týden jsme proto zásoby chlebů navýšili, abychom lépe pokryli poptávku. Věříme, že chleba z Esky vyvolá obdobný ohlas,“ vysvětluje marketingový ředitel Rohlik.cz Rostislav Brzobohatý.
Chléb z Esky se peče v peci vytápěné dubovým dřevemChléb z karlínského pekařství Eska je proslulý svou vláčnou střídkou, jedinečnou chutí a vypečenou křupavou kůrkou. Chléb se vyrábí ručně z žitné a pšeničné mouky v bio kvalitě, třífázově vedeného kvasu, vody a kmínu. Charakteristickou chuť s vůni ohně a křupavou kůrkou mu dodává pečení v peci vytápěné bukovým dřevem.
Rohlik.cz nabízí zákazníkům chléb z Esky od neděle do středy. Do distributorského centra je chléb navážen dvakrát denně, odkud se rozváží přímo k zákazníkovi.
Autor: redakce
Další články v kategorii Potravinářství
- Vinaři v Habánských sklepích dnes zahájili unikátní test, který má ochránit révu před přicházejícím mrazem (18.04.2024)
- Dvojí kvalita potravin? Chyba není v EU, ale u nás, řekl prezident Petr Pavel (18.04.2024)
- Sklizeň chřestu může zpomalit chladno, pěstitelům pomáhá zájem o českou zeleninu (17.04.2024)
- Konference Automatizace v potravinářství představila nejmodernější trendy oboru (16.04.2024)
- Nominace na Regionální potravinu: Chléb, kacha, uzené, pivo i výhonky hrášku (16.04.2024)
- Je tu doba zmrzlin: Prodejci vsadili na novinky, někde si ji můžete natočit sami (15.04.2024)
- Celníci odhalili v dodávce na D8 u Lovosic téměř půl tuny závadného masa (15.04.2024)
- Češi umějí pomáhat. Jarní Sbírka potravin vynesla 467 tun zboží (15.04.2024)
- Gastronomický průvodce Gault & Millau bude hledat nejlepší české restaurace (12.04.2024)
- Skupina Kofola odhaduje, že jí letos vzrostou tržby meziročně o čtvrtinu (12.04.2024)