Prodejci: Na grilu Češi v posledních letech více opékají sýry a rostlinná masa
15.07.2024 | ČTK
Sýry nebo rostlinné alternativy mas, například zeleninové burgery, patří k produktům, které Češi v posledních letech čím dál častěji opékají na svých grilech. Větší oblibě se ale těší také marinovaná masa a čerstvé bylinky. Vyplývá to z informací obchodníků, které oslovila ČTK.Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz
Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.
Další články v kategorii Potravinářství
- ,,Mikroogramismy a výroba potravin“ v Klatovech (24.03.2025)
- Skupina Mattoni 1873 měla loni rekordní tržby (24.03.2025)
- Umělá inteligence pronikla už i do výroby vína (24.03.2025)
- Velký přípitek v malém balení. Bohemia Sekt stáčí bublinky do plechovky (24.03.2025)
- Omezení prodeje by Sněmovna mohla rozšířit na všechny energetické potraviny (24.03.2025)
- Čokoláda a vejce. Velikonoční nadílka se letos prodraží (21.03.2025)
- Pivovar Svijany uvařil loni rekordních 728.000 hl piva, postaví druhou varnu (21.03.2025)
- Plísně, barviva, alergeny. Složení dubajské čokolády zděsilo německé úřady (21.03.2025)
- Školské odbory i sdružení samospráv chtějí odklad novely o stravování ve školách (21.03.2025)
- Velikonoce letos s vyššími náklady: Co stojí za rostoucími cenami? (20.03.2025)