Agris.cz - agrární portál

Zemědělství v seriálu České televize

20. 11. 2000 | Agris

České zemědělství a Evropská unie je námětem čtyřdílného seriálu, který připravila Česká televize pod patronací Ministerstva zemědělství ČR (MZe) a jehož první díl mohou zájemci shlédnout přesně za týden, v pondělí 27. listopadu. Agris o tom informoval tiskový mluvčí MZe Pavel Kovář.

"Tyto pořady jsou tématicky zaměřeny na přípravu a samotný vstup České republiky do Evropské unie. Jde zatím o čtyři pořady, na které v příštím roce naváže volné pokračování a které mají pomoci hledat konkrétní odpovědi na to, kam směřuje současná společná zemědělská politika Evropské unie, co je potřeba změnit a udělat u nás, abychom byli do Unie přijati, a co může naše zemědělství a potravinářství očekávat po přijetí do Evropské unie," uvedl Kovář.

Jednotlivé díly seriálu ponesou podle jeho údajů názvy: Jak to chodí v Unii, Jak do Unie, S čím do Unie a Kasa nostra. Pravidelný vysílací čas je pondělí 16:30 hodin a každý díl trvá 20 minut.


Zdroj: Agris, 20. 11. 2000





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 15.05.2024 21:44