Agris.cz - agrární portál

TFG Bohemia má na Internetu distribuční centrum

11. 5. 2000 | ČTK

TFG Bohemia má na Internetu distribucní centrum

Nové virtuální distribucní centrum zprovoznila na celosvetové pocítacové síti Internet akciová spolecnost TFG Bohemia (www.tfg.cz), která je významným tuzemským výrobcem nealkoholických nápoju. Informovala o tom mediální zástupkyne firmy Marie Logrová. "Nový systém on-line prodeje na Internetu je urcen nejen velkoobchodum, supermarketum, obchodním retezcum, ale všem zákazníkum, kterí chtejí rychle nakoupit potravinárské zboží za príznivé ceny," uvedla Logrová.

Spolecnost TFG Bohemia na svých internetových stránkách nyní nabízí prodej sirupu v umelohmotných i sklenených lahvích, džusu a révového vína. "Nabízený sortiment výrobku je však aktualizována postupne doplnován o další potravinárské produkty," uvedla. Vedení TFG Bohemia podle Logrové pripravuje i spuštení anglické verze distribucního systému. "Firma tak reaguje na zvyšující se zájem o dodávky do zahranicí," rekla. Akciovou spolecnost TFG Bohemia založil v lonském roce její majoritní vlastník, První západoceská spolecnost pro kapitálový trh.


Zdroj: ČTK, 11. 5. 2000





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 12.05.2024 05:59