Agris.cz - agrární portál

Wallströmová dnes Praze zřejmě vyčte pomalé tempo slaďování práv

4. 5. 2000 | ČTK

Wallströmová dnes Praze zrejme vycte pomalé tempo sladování práva

Komisarka EU zodpovedná za životní prostredí, jadernou bezpecnost a civilní ochranu Margot Wallströmová dnes v Praze zrejme vyjádrí znepokojení nad pomalým tempem sladování ceské legislativy v oblasti ochrany životního prostredí s právem unie.

Behem dvoudenní návštevy CR se setká mimo jiné s ministrem životního prostredí Milošem Kužvartem, se státním tajemníkem pro evropské záležitosti Pavlem Telickou a ministrem financí Pavlem Mertlíkem. "Legislativní práce se zpomalila. Za poslední dva tri roky ne byly schváleny žádné nové zákony, ackoli víme, že nové návrhy byly predloženy parlamentu," rekla ve stredu komisarka.

Odpoledne bude jednat s poslanci a senátory výboru pro životní prostredí a pro evropskou integraci a pohovorí se cleny nevládních organizací. V pátek se Wallströmová zúcastní zahájení semináre Ceské podnikatelské rady pro trvale udržitelný rozvoj na téma Eko-efektivnost je efektivnost ekologická i ekonomická. Pred zpátecní cestou do Bruselu bude jednat s predsedkyní Státního úradu pro jadernou bezpecnost Danou Drábovou o dozoru nad jadernou bezpecností v CR.


Zdroj: ČTK, 4. 5. 2000





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 15.05.2024 19:35