Agris.cz - agrární portál

Ministr zemědělství Jan Fencl navštíví Francouzskou republiku

10. 12. 1999 | ČTK

CTK (Agroweb) 10.12.1999

Ministr zemedelství Jan Fencl navštíví Francouzskou republiku

Ministr zemedelství CR Jan Fencl odletí v nedeli na trídenní návštevu Francouzské republiky, na které se setká krome svého resortního partnera také s predstaviteli francouzských nevládních zemedelských organizací. Informoval o tom tiskový mluvcí Ministerstva zemedelství CR Pavel Kovár.

V pondelí se ministr setká v rámci pracovního obeda s nejvyšším managementem firmy Bongrain, která v CR vlastní Pribinu Pribyslav a Povltavské mlékárny Sedlcany, kde vyrábí sýry typu Camambert. Odpoledne navštíví ministr generálního tajemníka francouzské konfederace rolníku André Deplaudea a pak povecerí u prezidenta Národní federace odboru pracovníku v zemedelství Luca Guyau. V úterý ceká Fencla pracovní snídane s ministrem zemedelství a rybolovu Francie Jeanem Glavanym. Tohoto jednání se zúcastní také jeho námestek pro EU Tomáš Zídek a reditel Výzkumného ústavu zemedelské ekonomiky (VÚZE) Tomáš Doucha. Po setkání s novinári na ceském zastupitelském úrade ministr navštíví predsedu Výboru pro výrobu a smenu Národního shromáždení Francie André Lajoinie. Pred odletem do CR bude Fencl ješte jednat u pracovního obeda s prezidentem Asociace zemedelských komor APCA Jeanem Ch. Sabinem.


Zdroj: ČTK, 10. 12. 1999





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 10.05.2024 00:37