Agris.cz - agrární portál

Vláda projedná zprávu o loňském lesním a vodním hospodářství

13. 7. 1999 | ČTK

Vláda projedná zprávu o lonském lesním a vodním hospodárství

PRAHA 13. cervence (CTK) - Zprávu o stavu vodního hospodárství CR za rok 1998 a Zprávu o stavu lesa a lesního hospodárství za rok 1998, které predkládají spolecne ministerstva zemedelství a životního prostredí, projedná na svém stredecním zasedání vláda CR. CTK o tom informovalo tiskové oddelení MZe.

Zpráva o stavu vodního hospodárství, tzv. Modrá zpráva je zpracována teprve podruhé a podává souhrnný prehled o všech cinnostech v systému vodního hospodárství v pusobnosti MZe a MŽp.

Lonská Modrá zpráva za rok 1997 uvádela podrobneji popis systému vodního hospodárství a jeho cinnost, letos tyto informace doplnuje. Zpráva však nevymezuje a neukládá opatrení, která svým pojetím smerují do budoucnosti.

Podobne informativním materiálem je také Zpráva o stavu lesa a lesního hospodárství, která navazuje na obdobné zprávy uverejnené v predcházejících ctyrech letech. Ani tato zpráva si neklade za cíl provádet obsáhlé analýzy, prijímat opatrení a hledat príciny deju, ale pouze popisuje lonské události, které probehly v lesním hospodárství CR.

Oldrich Pribík bm


Zdroj: ČTK, 13. 7. 1999





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 05.05.2024 18:32