Agris.cz - agrární portál

Příznivci piva s kozlem ve znaku se sejdou ve Velkých Popovicích

3. 6. 1999 | ČTK

Príznivci piva s kozlem ve znaku se sejdou ve Velkých Popovicích

VELKÉ POPOVICE (okres Praha-východ) 3. cervna (CTK) - Jízdy historického parního vlaku, horkovzdušné balóny, exkurze do pivovaru, pivovarská tombola ani burza pivních suvenýru nebudou chybet na Dni Kozla, který v sobotu porádá Pivovar Velké Popovice. CTK to dnes rekl manažer marketingu Leoš Vyskocil.

Príznivci zlatavého moku se ve Velkých Popovicích sejdou už posedmé. Do míst proslavených typickým kozlem povedou i letos trasy turistických pochodu a cyklistu. Jihozápadní breh Pivovarského rybníka se stane rájem rybáru, na zimním stadiónu se sejdou sberatelé pivních suvenýru. I letos budou pripraveny detské souteže, pivovarská tombola o kartony piva, koulení o ceny v místním kuželníku nebo soutež v pití piva.

Po celý den budou pro zájemce otevreny brány pivovaru a pivovarské cistírny odpadních vod. K dobré pohode zahrají country kapely a Velkopopovická Kozlovka.

Jaroslava Tumová kš


Zdroj: ČTK, 3. 6. 1999





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 03.05.2024 15:11