Agris.cz - agrární portál

Výstava Myslivost, ryby, včely bude do neděle v Lysé n.L.

27. 5. 1999 | ČTK

Výstava Myslivost, ryby, vcely bude do nedele v Lysé n.L.

LYSÁ NAD LABEM (okres Nymburk) 27. kvetna (CTK) - Pátá národní výstava Myslivost, ryby, vcely dnes zacala na výstavišti v Lysé nad Labem. Sortiment výrobku od zbraní a streliva po potreby pro odchyt a lov zvere, rybolov a chov vcel tu do nedele nabízí 70 vystavovatelu z celé republiky.

Na výstave se prezentují vedle výrobcu také Ceskomoravská myslivecká jednota a svazy rybáru a vcelaru. Už tradicne ji doplnuje stredoceská prehlídka trofejí spárkaté zvere, ukázky živých ryb a odborné prednášky. Na tech se bude hovorit napríklad o historii rybárství, o tradici a významu sokolnictví nebo o významu vcel.

Letošní prehlídka je ve znamení príprav na mezinárodní mysliveckou a rybárskou výstavu Natura Viva 2000, která za rok v Lysé nad Labem zhodnotí zmeny ve vývoji myslivosti a rybárství, predvede chovatelské úspechy a zdokumentuje stav životního prostredí zvere.

Jaroslava Tumová nol


Zdroj: ČTK, 27. 5. 1999





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 15.05.2024 13:36