Agris.cz - agrární portál

Na veterinární výstavě Vetinform v Hradci Králové přes 130 firem

9. 4. 1999 | ČTK

Na veterinární výstave Vetinform v Hradci Králové pres 130 firem

HRADEC KRÁLOVÉ 9.dubna (CTK) - Pres 130 firem se predstavuje na šestém rocníku mezinárodní výstavy veterinární farmacie a techniky Vetinform'99, která dnes zacala v kongresovém centru Aldis v Hradci Králové. Podle poradatelu z firmy Nucleus HK jde letos o jedinou akci svého druhu v CR a do nedele by ji mela navštívit vetšina z více než 3000 ceských veterináru.

Nejvíce firem se predstavuje s veterinárními lécivy a biopreparáty a veterinární a laboratorní prístrojovou technikou. K videní jsou dále veterinární nástroje, pomucky a materiály, zarízení veterinárních ordinací, lékáren a laboratorí, veterinární zoohygieny a sanitace.

Soucástí výstavy je odborný program skládající se z dnešního semináre "Poruchy reprodukce prasat" a ze sobotního semináre "Zásady racionální antimikrobní terapie u psa a kocky". Na sobotu poradatelé naplánovali i prezentacní semináre firem.

Zdenek Rychtera jw


Zdroj: ČTK, 9. 4. 1999





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 14.05.2024 18:34