Agris.cz - agrární portál

Tchecomalt Group zvýšila svůj podíl v Obchodních sladovnách

28. 8. 1998 | ČTK

Tchecomalt Group zvýšila svuj podíl v Obchodních sladovnách

PROSTEJOV 28.srpna (CTK) - Akciová spolecnost Tchecomalt Group, rozhodující vlastník Obchodních sladoven Prostejov, zvýšila svuj podíl v této nejvetší sladarské firme v tuzemsku nad 50procentní hranici.

Podle údaju, které dnes zverejnilo Stredisko cenných papíru, zvýšila a.s. Tchecomalt Group svuj podíl v Obchodních sladovnách ze 48 procent na 50,08 procenta. Mela by tak nabídnout minoritním akcionárum sladarské firmy odkup jejich podílu.

Krome a.s. Tchecomalt Group vlastní významný balík akcií Obchodních sladoven Podpurný a garancní rolnický a lesnický fond, který ve spolecnosti drží 20 procent akcií.

Obchodní sladovny jsou vlajkovou lodí potravinárského seskupení Tchecomalt Group, které tvorí 18 firem podnikajících ve sladovnictví, obchode se zemedelskými komoditami a ve šlechtení a produkci osiv.

beh mha


Zdroj: ČTK, 28. 8. 1998





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 24.05.2024 17:14