Agris.cz - agrární portál

Pekařky budou soutěžit o titul Buchta roku

30. 7. 1998 | ČTK

Pekarky budou soutežit o titul Buchta roku

CESKÉ BUDEJOVICE 30.cervence (CTK) - O titul Buchta roku 1998 se budou ucházet pekarky z celé republiky v souteži, kterou na 27.srpna pripravuje Podnikatelský svaz pekaru a cukráru v CR spolu s ceskobudejovickou spolecností Lactoprot Zeelandia.

Prihláškou je dožínkový kolác, který podle stanovených kritérií posoudí odborná porota. Deset nejlepších postoupí do finále v ceskobudejovickém kulturním dome Vltava. Zde pak bude záležet na tom, jak "autorky" své výrobky predstaví, nebot o konecném poradí rozhodnou hlasy úcastníku spolecenského vecera, rekla CTK Katerina Drboutová z porádající spolecnosti.

Pripomnela, že soutež je volnou cástí odborného semináre na téma Hygiena na pracovišti, ve výrobe a odbytu, který se v Ceských Budejovicích uskutecní 27.a 28.srpna v rámci doprovodného programu mezinárodního agrosalónu Zeme živitelka'98.

Mezi jeho 450 úcastníky budou vedle zástupcu firem z oblasti hygieny také odborníci z pekárensko-cukrárenské výroby a navazujících dodavatelských firem (napr.výrobci stroju a zarízení pro pekárny a cukrárny, zlepšovacích prípravku a smesí, surovin, pomucek, obalu a vybavení prodejen i výrobních provozu).

Jaroslav Fišer veb


Zdroj: ČTK, 30. 7. 1998





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 02.05.2024 17:16