Agris.cz - agrární portál

Mezinárodní výstava Propet přivítá více než 110 vystavovatelů

15. 6. 1998 | ČTK

Mezinárodní výstava Propet privítá více než 110 vystavovatelu

BRNO 15.cervna (CTK) - Více než 110 vystavovatelu privítá v poradí tretí mezinárodní výstava chovatelských potreb Propet ve dnech 3. až 5.cervence tohoto roku. Obsadí približne plochu 1800 metru ctverecních areálu BVV a predstaví vetšinu evropských dodavatelu chovatelských potreb. CTK to sdelil Petr Kamenický z odboru komunikací BVV.

Výstava bude nove doplnena expozicí drobného zvírectva. "Je to první vetší tuzemský projekt po deseti letech," upozornil Kamenický. V pavilónu D tak budou k videní nejen psí plemena a králíci, ale i exoti, terarijní zvírata a akvarijní živocichové. Tuto cást garantuje nemecká firma Sera.

Odborný doprovodný program koncipovali organizátori prímo do jednotlivých stánku. Verejnost má na výstavu prístup již první den konání a muže se dotazovat odborníku na jakékoli chovatelské problémy.

Letošní Propet se uskutecní spolu s 32.mezinárodní výstavou psu Intercanis, kam je prihlášeno asi 2700 kusu nejruznejších plemen. V sobotu i v nedeli se mimo jiné konají závody agility, což je sportovní disciplína s velmi úzkým kontaktem psovoda a psa na prekážkové dráze. Propet i Intercanis navštíví podle odhadu více než 20.000 osob.

Jirí Macík mha


Zdroj: ČTK, 15. 6. 1998





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 06.05.2024 05:42