Agris.cz - agrární portál

ÚOHS vydal nové rozhodnutí o fúzi pivovarů

10. 6. 1998 | ČTK

ÚOHS vydal nové rozhodnutí o fúzi pivovaru

PRAHA 10.cervna (CTK) - Úrad pro ochranu hospodárské souteže vydal rozhodnutí ve veci fúze Plzenského Prazdroje a Pivovaru Radegast, ve kterém ruší své puvodní rozhodnutí a vrací vec správnímu orgánu k novému projednání a rozhodnutí. V oduvodnení ÚOHS uvádí, že námitky v odvolání proti puvodnímu rozhodnutí jsou závažné a návrh na zrušení rozhodnutí je tak opodstatnený, sdelila CTK tisková mluvcí Investicní a Poštovní banky (IPB) Barbora Tachecí.

ÚOHS nepovolil fúzi Plzenského Prazdroje a Radegastu koncem lonského roku. Proti tomuto rozhodnutí podali úcastníci rozklad k predsedovi úradu Stanislavu Belehrádkovi. V prvostupnovém rozhodnutí nevyhovel ÚOHS žádosti spolecností o prodloužení rízení v dusledku absence nových argumentu, nutných k prošetrení.

Jak uvedla Tachecí, IPB spolecne s Nomurou verí, že ÚOHS v krátké dobe fúzi obou pivovaru odsouhlasí. ÚOHS pritom v úterý povolil fúzi spolecností Nomura Europe a IPB.

kt jw


Zdroj: ČTK, 10. 6. 1998





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 08.05.2024 22:04