Agris.cz - agrární portál

Výběrové řízení SFTR na skladující organizace

18. 5. 1998 | Zemské noviny

ZN - 18.5.1998

Výberové rízení SFTR

Výkonný aparát Státního fondu tržní regulace v zemedelství vyhlašuje výberové rízení na skladující organizace, které zajistí intervencní nákup pšenice potravinárské ze sklizne 1998, její skladování a expedici dle pokynu SFTR vcetne pronájmu skladovacích prostor za následující ceny:

naskladnovací náklady 65 Kc/t + DPH

vyskladnovací náklady 65 Kc/t + DPH

pronájem skladovacích prostor 20 Kc/t/mesíc + DPH

Výše uvedené sazby náhrad nákladu spojených se zabezpecením požadovaných služeb bude SFTR poskytovat všem smluvním subjektum vybraným ve výberovém rízení v jednotné výši.

Náležitosti prihlášky do výberového rízení:

a) jméno a presná adresa uchazece, telefon, fax

b) platný výpis z obchodního rejstríku

c) nabídka na obstarání požadovaných služeb v tunách za podmínky, že fyzicky nakoupenou pšenice požaduje SFTR skladovat v prípade potreby nejméne 2 roky od sklizne 1998

d) vyjádrení ochoty prijmout plnou odpovednost za dodržení množství a kvality nakoupené pšenice potravinárské po celou dobu skladování (tento závazek vcetne sankcního postihu bude specifikován ve smlouve)

e) technické a organizacní zabezpecení skladování, tj. strucný popis skladu vcetne technických možností pro naskladnení i vyskladnení (denní kapacita naskladnení a vyskladnení popr. za jinou casovou jednotku, možnosti vyskladnení - auty ci vagóny, vlastní vlecka ano ci ne)

f) technické vybavení pro kvalitativní rozbory pšenice dle nové CSN (zejména obsah N látek, SDS test)

g) dosavadní zkušenosti v oblasti nákupu a skladování obilovin

h) možnost operativní komunikace se SFTR - tel. a fax podmínkou

i) cestné prohlášení, že k datu uzáverky výberového rízení nemá subjekt závazky vuci zemedelským prvovýrobcum starší než 30 dnu

j) cestné prohlášení o vyrovnání závazku vuci státu (dane, Fond národního majetku, Pozemkový fond, SFTR, PGRLF apod.), splatných k datu uzáverky výberového rízení

k) bankovní spojení

l) razítko a podpis statutárního zástupce

Prihlášky do výberového rízení zasílejte na adresu - Státní fond tržní regulace v zemedelství, Tešnov 17, 117 05 Praha 1. Datum uzáverky príjmu prihlášek je 29.5.1998 do 14:00 hod. Tímto datem se rozumí dorucení prihlášky na pracovište SFTR. Prihlášky do výberového rízení musí být dorucovány výkonnému aparátu SFTR výhradne v zapecetených obálkách, oznacených "Výberové rízení - intervencní nákup pšenice potravinárské". Na neoznacené nebo jinak dorucené prihlášky ci prihlášky neúplne nebude brát zretel.

Bližší informace poskytnou pracovníci VA SFTR Ing. Sekerová, tel.: 02/21812634, p. Zajícek, tel.:02/21812677.

Ing. Jan Höck

zástupce reditele SFTR


Zdroj: Zemské noviny, 18. 5. 1998





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 28.04.2024 20:45