Agris.cz - agrární portál

Představenstva Mila, Selika a Nealka svolala valné hromady

8. 4. 1999 | ČTK

Predstavenstva Mila, Selika a Nealka svolala valné hromady

OLOMOUC 8.dubna (CTK) - Predstavenstva potravinárských firem Milo, Seliko a Nealko, které jsou sdružené ve skupine Milo Holding, svolala na 23.dubna mimorádné valné hromady. Akcionári na nich budou hlasovat o personálních zmenách v orgánech všech trí spolecností poté, co stoprocentní podíl v a.s. Milo Holding koupila ústecká Setuza.

"Na programu valných hromad jsou zmeny stanov a odvolání a volba clenu predstavenstev a dozorcích rad Mila, Selika a Nealka. Valná hromada Mila má navíc na programu schválení zmeny podnikatelského zámeru v oblasti produkce rostlinných oleju," rekla dnes bez dalších podrobností mluvcí Milo Holdingu Marie Logrová.

Setuza získala stoprocentní podíl v Milo Holding letos v breznu. Tímto krokem byl vytvoren nejvetší tuzemský potravinárský komplex s nejmodernejší rafinérií oleju v zemi. Podle drívejšího vyjádrení predsedy predstavenstva Setuzy Jana Gottvalda je v nove vytvoreném celku soustredeno asi 66 procent výroby oleju v CR.

Podklady pro posouzení ovládnutí skupiny Milo Holding ústeckou Setuzou má už v techto dnech k dispozici Úrad pro ochranu hospodárské souteže, který by o této záležitosti mel rozhodnout v druhé polovine kvetna.

Petr Behal mha


Zdroj: ČTK, 8. 4. 1999





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 10.05.2024 19:55