Agris.cz - agrární portál

Reprezentačních slavností piva v Táboře se zúčastní 30 pivovarů

6. 1. 1999 | ČTK

Reprezentacních slavností piva v Tábore se zúcastní 30 pivovaru

TÁBOR 6.ledna (CTK) - Degustací v rámci souteže o Ceskou pivní pecet, která se uskutecní od 12.do 15.ledna pri Reprezentacních slavnostech piva v kongresovém sále Jihoceské univerzity v Tábore, se zúcastní na 30 ceských pivovaru. Z nich bude na slavnostech osm pivovaru také vystavovat a prodávat, pricemž další zájemce museli organizátori z kapacitních duvodu odmítnout.

"Soutež o Ceskou pivní pecet se uskutecní v kategoriích svetlé výcepní pivo, svetlý ležák, svetlý ležák Premium, tmavé výcepní pivo, tmavý ležák, speciální piva, piva se sníženým obsahem cukru, nealkoholická piva a lehká piva," rekl dnes CTK Alois Srb z firmy Rival.

Ta spolecne s mestem Tábor, Jihoceskou univerzitou, Strediskem praktického vyucování spolecného stravování a Integrovanou strední školou služeb a remesel v Tábore Reprezentacní slavnosti piva porádá.

Srb uvedl, že soubežne s degustacemi piva, jichž se zúcastní odborníci z pivovaru, pracovníci kontrolních orgánu, ale i verejnost, se bude konat také soutež výrobcu prírodních a ochucených minerálních vod o titul Zlatý ceský pramen.

Jakub Sekyra mha


Zdroj: ČTK, 6. 1. 1999





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 15.05.2024 00:12