Agris.cz - agrární portál

Vláda opět projedná zprávy o loňském lesním a vodním hospodářstv

10. 11. 1998 | ČTK

Vláda opet projedná zprávy o lonském lesním a vodním hospodárství

PRAHA 10.listopadu (CTK) - Zprávu o stavu lesního hospodárství CR a Zprávu o stavu vodního hospodárství CR ke konci lonského roku znovu projedná na svém stredecním zasedání Vláda CR. Tyto dokumenty predloží ministr zemedelství Jan Fencl. CTK o tom dnes informovala tisková mluvcí Ministerstva zemedelství CR Marcela Dvoráková.

Vláda projednávala obe zprávy spolu se Zpráva o stavu zemedelství CR za lonský rok, tedy tzv. Zelenou zprávou, již 23.zárí letošního roku. Zatímco k Zelené zpráve tehdy vláda nemela výhrady, zprávy o lesním a vodním hospodarení uložila ministru zemedelství dopracovat ve spolupráci s ministrem životního prostredí a doplnit tyto dokumenty o priority z oblasti životního prostredí.

Obe zprávy byly tedy doplneny o pripomínky jak z ministerstva životního prostredí, tak i ze strany Ceského statistického úradu. V prípade, že zprávy na stredecním jednání vezme vláda na vedomí, ministr Fencl je predloží Poslanecké snemovne Parlamentu CR.

Oldrich Pribík jw


Zdroj: ČTK, 10. 11. 1998





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 08.05.2024 20:13