Agris.cz - agrární portál

Představitelé a.s.Satrapa odmítají hovořit o valné hromadě

2. 10. 1998 | ČTK

Predstavitelé a.s.Satrapa odmítají hovorit o valné hromade

PRAHA 2.ríjna (CTK) - Nikdo z predstavitelu akciové spolecnosti Satrapa nebyl dnes ochoten informovat o výsledku mimorádné valné hromady spolecnosti. Ta mela podle informací CTK na programu mimo jiné podrobný rozbor prícin ztráty z hospodarení spolecnosti v lonském roce a opatrení k náprave do konce roku 1998.

Dalšími projednávanými body mely být plán hospodarení Satrapy na rok 1999, schválení rocní úcetní záverky a schválení hospodárského výsledku spolecnosti za rok 1997. Valná hromada mela také schválit zmeny v orgánech spolecnosti a zmeny jejích stanov.

A.s.Satrapa nejsilnejším ceským holdingem v oblasti masozpracujícího prumyslu s rocním obratem kolem peti miliard korun. V soucasné dobe má majetkové podíly v šesti masokombinátech, které zamestnávají asi 2500 lidí. Jde o akciové spolecnosti Masospol Písnice, Masna Studená, Masokombinát Klatovy, Maso Hroznetín a Maso Planá nad Lužnicí. Skupina má zhruba 25procentní podíl na tuzemském trhu s masem.

Oldrich Pribík jw


Zdroj: ČTK, 2. 10. 1998





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 03.05.2024 07:15