Agris.cz - agrární portál

Vyškovská pekárna se po nuceném uzavření vrací na scénu

31. 5. 2023 | pekarske-technologie.cz

Vyškovská pekárna, jedno z nejznámějších pekařství ve městě, je opět v provozu a prodává zákazníkům pečivo. Po nedávném nuceném uzavření pekárny, které bylo způsobeno odhalením nedostatků pracovníky Státní zemědělské a potravinářské inspekce, se pekaři nevzdali a zahájili důkladnou renovaci. Kromě odstranění nedostatků došlo také k modernizaci technologií a vylepšení postupů. Proč byla pekárna uzavřena?

Provozovna Vyškovské pekárny na adrese Brněnská 484/31a byla uzavřena koncem dubna poté, co inspektoři odhalili přítomnost hmyzích škůdců, znečištění, plísně a možnost kontaminace potravin. Tento nepříznivý stav vedl k nutnosti okamžitého zásahu a následnému generálnímu úklidu. Pekaři se však nenechali odradit a s pečlivostí a oddaností využili této příležitosti k výraznému zlepšení provozu.

Jak proběhlo znovuotevření pekárny?

Jaromír Vysloužil, zástupce Vyškovské pekárny, potvrdil, že provozovna je od úterý 2.5.2023 znovu otevřená a díky pečlivému odstranění všech nedostatků a dodržování přísných hygienických standardů bylo dosaženo pozitivního výsledku při opakované inspekci. Pekárna tak může znovu nabízet svým zákazníkům čerstvě pečené a vynikající pečivo, na které jsou zvyklí.

Autor: redakce


Zdroj: pekarske-technologie.cz, 31. 5. 2023





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 02.05.2024 02:54