1.2. 2022 Odborný webinář - Falšování a autenticita potravin, problematika aditivních látek
05.01.2022 | Potravinářská komora
Dovolujeme si Vás pozvat na webinář věnovaný problematice falšování potravin, autenticitě a aditivním látkám, který proběhne 1. února od 9:00 hodin prostřednictvím MS Teams.
Více informací zde.
Další články v kategorii
- Státy EU se shodly na prodloužení volného obchodu s Ukrajinou, platí ale omezení (28.03.2024)
- OSN: Miliony lidí hladoví, ale denně se na světě vyhodí asi miliarda porcí jídla (28.03.2024)
- Energetická nezávislost Česka přichází skrz Modernizační fond. Evropa schválila další masivní investice do zelené modernizace ČR ve výši 73 miliard (28.03.2024)
- Malých mlékáren v Česku ubývá, potíže jim působí vysoké náklady (28.03.2024)
- Kontrolní ústav: Vinaři letos znovu nevyčerpají kvótu pro výsadbu vinic (28.03.2024)
- Prouza: Rostoucí cena kakaa se v konečných výrobcích projeví za mnoho měsíců (28.03.2024)