1.2. 2022 Odborný webinář - Falšování a autenticita potravin, problematika aditivních látek
05.01.2022 | Potravinářská komora
Dovolujeme si Vás pozvat na webinář věnovaný problematice falšování potravin, autenticitě a aditivním látkám, který proběhne 1. února od 9:00 hodin prostřednictvím MS Teams.
Více informací zde.
Další články v kategorii
- Návrat šelmy. V Rychlebských horách žijí vlci, dokazují nová videa (23.05.2022)
- Málokterá surovina je nestabilnější než hliník. Pivovary si dělají zásoby (23.05.2022)
- Sdružení: Kůrovcová kalamita je lidská chyba, je potřeba změnit zákon (23.05.2022)
- Biomasa může nahradit až pětinu energie zemního plynu. Ochránci přírody ale varují před riziky (23.05.2022)
- Hledejte mývaly i bolševník. Vědci do mapování invazních druhů zapojují dobrovolníky (23.05.2022)
- Průzkum: Včelaři po zimě evidují jedny z nejnižších úhynů včelstev (23.05.2022)
- Polabí se potýká se suchem (23.05.2022)
- Traktory při srazu sekaly a obracely. Traktoriáda ve Chmelné předvedla senoseč (23.05.2022)
- Dřevo zdražilo. Před dvěma lety se na Šumavě vršilo, teď nepokryje poptávku (23.05.2022)
- Kvůli suchu už někteří zemědělci zaorávali uschlé plodiny (23.05.2022)