9.11. 2021 Konference - Cesta potravinářského průmyslu směrem k udržitelnosti
12.10.2021 | Potravinářská komora
Dne 9. listopadu 2021 od 9:30 hodin proběhne jménem Potravinářské komory ČR a České technologické platformy pro potraviny první výroční konference Výboru pro udržitelnou a etickou produkci při České technologické platformě pro potraviny, která se uskuteční v Národním zemědělském muzeu, Velkém sále.
dne 9. listopadu 2021 od 9:30 hodin
v Národním zemědělském muzeu, velký sál 3. patro
Kostelní 1300/44, 170 00 Praha 7
Program konference a doprovodné informace naleznete v příloze.
Organizace se bude odvíjet od aktuální epidemické situace.
Registrace nutná. Účast není zpoplatněna.
Svoji účast potvrďte na e-mail krizova@foodnet.cz nejpozději do 5. listopadu 2021.
Další články v kategorii
- Dvojí kvalita potravin? Chyba není v EU, ale u nás, řekl prezident Petr Pavel (18.04.2024)
- Pivovary Staropramen se řadí mezi nejlepší zaměstnavatele roku 2024 v Česku (18.04.2024)
- Souhrn událostí uplynulého dne 17.4.2024 (18.04.2024)
- Jižní Morava vysychá, přípravy staveb zavlažovacích zařízení jdou ale pomalu (17.04.2024)
- Mladý zemědělec ve Znojmě: Do finále postupují Ondřej Němec a Petr Rebro (17.04.2024)
- Závlahu má v Česku jen třetina ovocných sadů, je podmínkou kvalitní úrody (17.04.2024)
- Odborníci v Lysicích registrují nové odrůdy ovoce a udržují živou kolekci (17.04.2024)