9.11. 2021 Konference - Cesta potravinářského průmyslu směrem k udržitelnosti
12.10.2021 | Potravinářská komora
Dne 9. listopadu 2021 od 9:30 hodin proběhne jménem Potravinářské komory ČR a České technologické platformy pro potraviny první výroční konference Výboru pro udržitelnou a etickou produkci při České technologické platformě pro potraviny, která se uskuteční v Národním zemědělském muzeu, Velkém sále.
dne 9. listopadu 2021 od 9:30 hodin
v Národním zemědělském muzeu, velký sál 3. patro
Kostelní 1300/44, 170 00 Praha 7
Program konference a doprovodné informace naleznete v příloze.
Organizace se bude odvíjet od aktuální epidemické situace.
Registrace nutná. Účast není zpoplatněna.
Svoji účast potvrďte na e-mail krizova@foodnet.cz nejpozději do 5. listopadu 2021.
Další články v kategorii
- Češi stále vyráží na nákupy do Polska. Nejčastěji kvůli cenám a větší nabídce (24.04.2024)
- El Nino a změna klimatu letos zřejmě přinesou do tropů extrémy horka i vlhka (24.04.2024)
- Generali ČP: Mrazy způsobily škody na plodinách za více než 20 milionů korun (24.04.2024)
- Realizace strategických projektů v uhelných regionech se rozjíždí (24.04.2024)
- Expert: Změny klimatu ve střední Evropě zasáhnou pěstování chmele nejméně (24.04.2024)