9.11. 2021 Konference - Cesta potravinářského průmyslu směrem k udržitelnosti
12.10.2021 | Potravinářská komora
Dne 9. listopadu 2021 od 9:30 hodin proběhne jménem Potravinářské komory ČR a České technologické platformy pro potraviny první výroční konference Výboru pro udržitelnou a etickou produkci při České technologické platformě pro potraviny, která se uskuteční v Národním zemědělském muzeu, Velkém sále.
dne 9. listopadu 2021 od 9:30 hodin
v Národním zemědělském muzeu, velký sál 3. patro
Kostelní 1300/44, 170 00 Praha 7
Program konference a doprovodné informace naleznete v příloze.
Organizace se bude odvíjet od aktuální epidemické situace.
Registrace nutná. Účast není zpoplatněna.
Svoji účast potvrďte na e-mail krizova@foodnet.cz nejpozději do 5. listopadu 2021.
Další články v kategorii
- Souhrn událostí uplynulého dne 18.4.2024 (19.04.2024)
- Češi konzumují méně ovoce a zeleniny, než je doporučená denní dávka (18.04.2024)
- Fazole z Teska obsahovaly čtyřnásobné množství herbicidu (18.04.2024)
- Budějovický Budvar měl loni rekordní tržby 3,37 miliardy korun, stouply o 11 pct (18.04.2024)
- ASZ ČR odmítá návrhy poslanců ANO a SPD na omezení svobody vlastníků půdy (18.04.2024)
- Vyšší ochranu nejlepší zemědělské půdy Sněmovna schválí patrně v mírnější podobě (18.04.2024)
- Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor (18.04.2024)
- Arboretum v Pardubicích budou spravovat technické služby, změna je na popud lidí (18.04.2024)
- Letošní Cena Ing. Jiřího Nováka byla udělena Pavlu Bednářovi za výzkum modřínu (18.04.2024)
- Vinaři v Habánských sklepích dnes zahájili unikátní test, který má ochránit révu před přicházejícím mrazem (18.04.2024)