9.11. 2021 Konference - Cesta potravinářského průmyslu směrem k udržitelnosti
12.10.2021 | Potravinářská komora
Dne 9. listopadu 2021 od 9:30 hodin proběhne jménem Potravinářské komory ČR a České technologické platformy pro potraviny první výroční konference Výboru pro udržitelnou a etickou produkci při České technologické platformě pro potraviny, která se uskuteční v Národním zemědělském muzeu, Velkém sále.
dne 9. listopadu 2021 od 9:30 hodin
v Národním zemědělském muzeu, velký sál 3. patro
Kostelní 1300/44, 170 00 Praha 7
Program konference a doprovodné informace naleznete v příloze.
Organizace se bude odvíjet od aktuální epidemické situace.
Registrace nutná. Účast není zpoplatněna.
Svoji účast potvrďte na e-mail krizova@foodnet.cz nejpozději do 5. listopadu 2021.
Další články v kategorii
- Stárek: Restaurace v ČR mají na Velikonoce asi o pětinu méně rezervací než loni (29.03.2024)
- Spotřeba vína v Česku loni klesala, odpovídá to celoevropskému trendu (29.03.2024)
- Šlechtění a tvorba ekonomických selekčních indexů (28.03.2024)
- Komora: Loni přibylo žadatelů o podporu, farmy se rozdělovaly účelově (28.03.2024)
- SVS loni v Olomouckém kraji kvůli možnému týrání zvířat provedla 250 kontrol (28.03.2024)
- Umělá inteligence upravila pivo. Experti novou variantu ocenili (28.03.2024)
- Státy EU se shodly na prodloužení volného obchodu s Ukrajinou, platí ale omezení (28.03.2024)
- OSN: Miliony lidí hladoví, ale denně se na světě vyhodí asi miliarda porcí jídla (28.03.2024)