Agris.cz - agrární portál

Trh on-line supermarketů od pondělí rozšíří Tomato.cz

4. 3. 2021 | ČTK

Trh on-line supermarketů od pondělí rozšíří Tomato.cz, jehož generálním ředitelem je Viktor Mai. Na začátku bude nabízet trvanlivé potraviny, drogerii, pleny a další dětské zboží, kancelářský sortiment nebo potřeby pro domácí zvířata. Nákupy bude zatím rozvážet v Praze přes logistický start-up DoDo. Po zavedení provozu v hlavním městě se chce rozšířit do Středočeského kraje a postupně do celé republiky. Firma o tom dnes informovala v tiskové zprávě.

Stávajícím internetovým prodejcům potravin chce Tomato.cz konkurovat cenami běžného sortimentu a rozšířenou nabídkou specializovaného zboží jako jsou americké cukrovinky či asijské potraviny. Sortiment bude na začátku čítat 15.000 druhů produktů. V nejbližších měsících plánuje e-shop nabídku obohatit o chlazené, mražené a čerstvé potraviny.

Minimální hodnota objednávky bude 500 korun, za dovoz lidé zaplatí 99 korun. Při nákupu nad 1000 korun je doprava zdarma. Objednávky bude Tomato.cz doručovat následující den nebo v pozdějším termínu. Zákazník si bude moci vybrat dvouhodinové rozmezí, kdy se mu předání nákupu hodí.

Čeští zákazníci mohou nyní k on-line objednávkám potravin využívat Rohlik.cz, Košík.cz, službu nabízí také Tesco. Síť prodejen Žabka, která je součástí skupiny Tesco, v Praze ve spolupráci se společností Bolt rozváží nákupy, a to do hodiny od objednání. Prodej prostřednictvím e-shopu od poloviny loňského roku umožňuje také společnost Makro členům svého projektu maloobchodních prodejen Můj obchod. Lidé si musejí nákup vyzvednout ve vybrané prodejně. Nákup na internetu mohou vyřídit také zákazníci Globusu. Objednávku si ale musejí vyzvednout v hypermarketu v Praze na Zličíně.

Trvanlivé potraviny nabízejí také e-shopy Mall.cz a Alza.cz.


Zdroj: ČTK, 4. 3. 2021





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 26.04.2024 05:30